Dé specialist in beweegbare zwembadbodems en keerwanden

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden, dat is de specialiteit van Variopool. Wij zijn marktleider en expert op het gebied van beweegbare vloeren en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en hebben wij wereldwijd al vele projecten geïnstalleerd.

Met beweegbare zwembadbodems en keerwanden in uw zwembad haalt u meer rendement uit het wateroppervlak, en wordt het zwembad interessanter voor diverse doelgroepen. Zo kunt u veel verschillende zwembadactiviteiten aanbieden op één dag door middel van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Voor meer informatie over een beweegbare bodem of een keerwand verwijzen wij u graag door naar de rest van onze website. Kijk bijvoorbeeld op de pagina waar wij alle voordelen op een rijtje hebben gezet, waarom een beweegbare zwembadvloer onmisbaar is in een modern en hedendaags zwembad.

FOCUS OP INNOVATIE BEWEEGBARE ZWEMBADBODEMS EN KEERWANDEN

Bij Variopool B.V. vinden we het belangrijk om een continue focus op innovatie te houden en om belangrijke ontwikkelingen in de branche in de gaten te houden en hier op in te spelen. Daardoor zijn we voortdurend in beweging en blijven wij de producten verbeteren. Een tevreden opdrachtgever is voor ons namelijk hetzelfde als een gouden medaille!


Wij zijn o.a. op zoek naar een International Account Manager #vacature zie hier meer informatie: https://t.co/rf7g3LzNiu #accountmanager
Wij zijn o.a. op zoek naar een #projectleider #vacature Zie hier meer informatie: https://t.co/fz8ShpR6n6
Super multifunctioneel zwembad opgeleverd in Irvine, Schotland. Lees hier meer: https://t.co/FD6LtCvH7E
Bekijk Twitter profiel
Piscine

Variopool en Holland Aqua Sight op Piscine 2016

De Piscine 2016 in Lyon komt er weer aan. Van 15 tot en met 18 november 2016 staan Variopool en Holland Aqua…

drijvende steigers

Beweegbare bodems als drijvende steigers!

Beweegbare zwembadbodems zijn multifunctioneel, maar deze functie is zelfs voor Variopool nieuw. Een aantal oude beweegbare bodems is namelijk door ons beschikbaar gesteld om…

interbad-deelname-variopool

Variopool en Holland Aqua Sight op de Interbad

Van 27 tot en met 30 september 2016 staan Variopool en Holland Aqua Sight gezamenlijk op de Interbad in Stuttgart.…