beweegbare zwembadbodems en keerwanden, Limerick, beweegbare bodems en keerwanden

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden in uw zwembad halen meer rendement uit het wateroppervlak, en wordt het zwembad interessanter voor diverse doelgroepen, die verschillende activiteiten kunnen uitvoeren. Voor meer informatie over een beweegbare bodem of een keerwand verwijzen wij u graag door naar de rest van onze website. Kijk bijvoorbeeld op de pagina waar wij alle voordelen op een rijtje hebben gezet, waarom een beweegbare zwembadvloer onmisbaar is in een modern en hedendaags zwembad.

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden, dat is de specialiteit van Variopool. Wij zijn één van de grootste spelers en expert op het gebied van beweegbare zwembadbodems en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en hebben wij wereldwijd al vele projecten geïnstalleerd.

FOCUS OP INNOVATIE BEWEEGBARE ZWEMBADBODEMS EN KEERWANDEN

Bij Variopool B.V. vinden we het belangrijk om een continue focus op innovatie te houden en om belangrijke ontwikkelingen in de branche in de gaten te houden en hier vervolgens op in te spelen. Daardoor zijn we voortdurend in beweging en blijven wij de producten verbeteren. Onze referentielijst bevat inmiddels ruim 1075 succesvolle installaties van beweegbare zwembadbodems en keerwanden wereldwijd! Ook wordt het assortiment van Variopool steeds vollediger, wat er voor zorgt dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Een tevreden opdrachtgever is voor ons namelijk hetzelfde als een gouden medaille!


Company updates via nieuwe Variogroup website

Onlangs hebben we een website gelanceerd waarop we onze verschillende divisies in de spotlights zetten. Alles keurig samengevoegd op één…

obstaclerun

Variopool steunt MMM-Challenge in Den Helder

Op 28 en 29 augustus wordt er in Den Helder voor de derde keer de Mega Modder Monster Challenge georganiseerd.…

lianne steeman

Lianne Steeman stopt met schoonspringen

Variopool heeft geruime tijd als sponsor opgetreden voor schoonspringster Lianne Steeman.  Maar nu, juli 2020, heeft Lianne besloten om een…

Nieuwsarchief »