beweegbare zwembadbodems en keerwanden, Limerick, beweegbare bodems en keerwanden

Dé specialist in beweegbare zwembadbodems en keerwanden

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden, dat is de specialiteit van Variopool. Wij zijn marktleider en expert op het gebied van beweegbare zwembadbodems en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en hebben wij wereldwijd al vele projecten geïnstalleerd.

Met beweegbare zwembadbodems en keerwanden in uw zwembad haalt u meer rendement uit het wateroppervlak, en wordt het zwembad interessanter voor diverse doelgroepen, die verschillende activiteiten kunnen uitvoeren. Voor meer informatie over een beweegbare bodem of een keerwand verwijzen wij u graag door naar de rest van onze website. Kijk bijvoorbeeld op de pagina waar wij alle voordelen op een rijtje hebben gezet, waarom een beweegbare zwembadvloer onmisbaar is in een modern en hedendaags zwembad.

FOCUS OP INNOVATIE BEWEEGBARE ZWEMBADBODEMS EN KEERWANDEN

Bij Variopool B.V. vinden we het belangrijk om een continue focus op innovatie te houden en om belangrijke ontwikkelingen in de branche in de gaten te houden en hier vervolgens op in te spelen. Daardoor zijn we voortdurend in beweging en blijven wij de producten verbeteren. Ook wordt het assortiment van Variopool steeds vollediger, wat er voor zorgt dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Een tevreden opdrachtgever is voor ons namelijk hetzelfde als een gouden medaille!


Variopool B.V heeft weer uitdagende internationale vacatures op de website. https://t.co/fBgBwhR1pJ
Bekijk Twitter profiel
vervanging

Vervanging van topdek bij Sportcentrum Vreeloo

Variopool gaat tijdens de zomervakantie in augustus van dit aan de slag bij Sportcentrum Vreeloo in de Lier. Zij gaan…

contract

Variopool ondertekend contract met Zuid-Koreaanse partner

Afgelopen week was Variopool CEO Marco Coesel in Zuid-Korea om daar een contract te ondertekenen. Het gaat hier om een…

andre kuipers

[WINACTIE] Maak een onvergetelijke reis naar de ruimte tijdens het ZwembadBranche-congres

Dit jaar komt er wel een erg bijzondere eregast als spreker naar het congres van de ZwembadBranche. Namelijk niemand minder…

Nieuwsarchief »