beweegbare zwembadbodems en keerwanden, Limerick, beweegbare bodems en keerwanden

Dé specialist in beweegbare zwembadbodems en keerwanden

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden, dat is de specialiteit van Variopool. Wij zijn marktleider en expert op het gebied van beweegbare zwembadbodems en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en hebben wij wereldwijd al vele projecten geïnstalleerd.

Met beweegbare zwembadbodems en keerwanden in uw zwembad haalt u meer rendement uit het wateroppervlak, en wordt het zwembad interessanter voor diverse doelgroepen, die verschillende activiteiten kunnen uitvoeren. Voor meer informatie over een beweegbare bodem of een keerwand verwijzen wij u graag door naar de rest van onze website. Kijk bijvoorbeeld op de pagina waar wij alle voordelen op een rijtje hebben gezet, waarom een beweegbare zwembadvloer onmisbaar is in een modern en hedendaags zwembad.

FOCUS OP INNOVATIE BEWEEGBARE ZWEMBADBODEMS EN KEERWANDEN

Bij Variopool B.V. vinden we het belangrijk om een continue focus op innovatie te houden en om belangrijke ontwikkelingen in de branche in de gaten te houden en hier vervolgens op in te spelen. Daardoor zijn we voortdurend in beweging en blijven wij de producten verbeteren. Ook wordt het assortiment van Variopool steeds vollediger, wat er voor zorgt dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Een tevreden opdrachtgever is voor ons namelijk hetzelfde als een gouden medaille!


schoonspringster

Schoonspringster Lianne Steeman in de prijzen

Wat een prestatie! Zoals u elders op onze website kan lezen is Variopool de trotse sponsor van schoonspringster Lianne Steeman.…

allwetterbad

All-weather zwembad in Düsseldorf-Flingern met drie beweegbare bodems

Variopool gaat aan de slag in Düsseldorf-Flingern De eerste steen is nog maar net gelegd maar de beweegbare bodems voor dit…

vervanging

Vervanging van topdek bij Sportcentrum Vreeloo

Variopool gaat tijdens de zomervakantie in augustus van dit aan de slag bij Sportcentrum Vreeloo in de Lier. Zij gaan…

Nieuwsarchief »