Contact

Voor vragen over onze producten kunt u contact opnemen met een van de Internationale Account managers van Variopool. Stuk voor stuk gemotiveerde medewerkers die u er van alles over kunnen vertellen. Zij denken graag met u mee in het voortraject van een eventuele nieuwbouw. Hoe vroeger zij betrokken worden in het bouwproces, des te beter het advies aan u. U kunt contact opnemen door ons te bellen op het telefoonnummer +31 226 333 000, door te e-mailen naar info@variopool.nl of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden!

Voor technisch ondersteuning, onderhoudsafspraak, storing of andere vorm van ondersteuning, kunt u het contactformulier of deze pagina gebruiken. Dit formulier is ook te gebruiken voor het maken van een onderhoudsafspraak.

Direct contact met de juiste persoon

Onze collega’s Justin Heijm en Frank de Wolf van Inside Sales helpen u graag verder mocht u verkoop gerelateerde vragen hebben. Zij brengen u verder in contact met de juiste mensen binnen onze organisatie. Scroll naar beneden als u de naam weet van uw rechtstreekse aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Elke Account manager heeft zijn eigen regio in de wereld.