Project Woolwich Leisure Centre in Zuid-Londen

We zijn trots om te kunnen melden dat Variopool de aangewezen leverancier is van twee beweegbare zwembadbodems in één van de grootste stedelijke vrijetijdsontwikkelingen van Engeland. Het Woolwich Leisure Centre in Zuid-Londen.

Bij de opening zal het Woolwich Leisure Centre vijf zwembaden, een spa, een sporthal met zes banen, een voetbalveld met vijf velden, een gymnastiekzaal met twee verdiepingen, dans- en spinningstudio’s, twee squashbanen, een café, een soft play, feestzalen, studioruimten en een wijk-energiecentrum herbergen – en dat alles op een stuk grond van 12.000 vierkante meter.

Variabele dieptes dankzij de beweegbare zwembadbodems

Twee van de zwembaden worden door Variopool uitgerust met beweegbare zwembadbodems, zodat er verschillende waterdieptes ingesteld kunnen worden voor de verschillende activiteiten. Hierover kunt u alles lezen via deze website. Maar dat is nog niet alles. Onderaannemer Halsion zal samenwerken met Mitchellson om de ventilatiesystemen aan te brengen, waardoor het water kan worden verwarmd en gereinigd zonder condensatie te veroorzaken.

Lees het complete artikel via de website van Construction news.