Support

Service en support is een belangrijk onderdeel van Variopool. Via deze pagina kunt u rechtstreeks contact zoeken met onze Service en Onderhoud afdeling. Voor persoonlijk contact kunt u rechtstreeks bellen naar telefoonnummer 0226-333 030. Vraagt u naar Daisy, Evelien of Björn.

Heeft u een vraag die niet dringend is, of een afspraak willen maken voor service of onderhoud van uw product, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Professionele ondersteuning en support

Onze professionele servicedienst staat voor u klaar en kan bovendien op afstand verbinding maken met uw beweegbare bodem om problemen snel op te lossen. Ook kunnen we instellingen direct optimaliseren. Zodra we vaststellen dat het niet mogelijk is een storing online op te lossen, gaat een servicemonteur op weg om het probleem op die plek aan te pakken. Voor iedere beweegbare bodem die we leveren, zijn vervangende onderdelen beschikbaar. De gevolgen van een eventuele storing blijven daardoor altijd tot een minimum beperkt.

supportformulierDaisy van Dijk
Daisy van Dijk
Service & Maintenance
Support
Evelien van den Berg
Service & Maintenance
Support
Björn Schelhaas
Service & Maintenance