Over ons

VarioGroup is de verzamelnaam voor al onze divisies. Onder de Variogroup valt Variopool, Varioplay, Variodeck, Holland Aqua Sight en Variomedic. We willen ons profileren als één organisatie. Vanaf deze website heeft u de keuze om rechtstreeks naar de verschillende aangesloten websites te gaan met elk hun eigen specialiteit. Daar vindt u de laatste informatie over producten, onze wereldwijde projecten en meer gedetailleerde informatie. Op de Variogroup website plaatsen we het laatste nieuws over ons bedrijf en branche.

Haal meer rendement uit uw zwembad. Zakelijk of privé

Variopool staat al jaren voor kwaliteit en service. Daar zijn we trots op! We gaan geen uitdaging uit de weg als het gaat om pasklare oplossingen voor in- en om uw zwembad. Ook bij de nieuwbouw van een zwembad doet u er goed aan onze Account managers vroegtijdig in te schakelen, zodat ze u kunnen helpen in het complete traject. Maak gebruik van onze expertise voor uw zwembad.

over ons
over ons

Partners van Variopool

KNZB
De Koninklijke Nederlandse Zwembond kan op onze support rekenen als technical supplier. Het meedenken over nieuwe vormen van accommodaties en efficiënt gebruik van ruimtes en wateroppervlak, bijvoorbeeld door middel van een beweegbare zwembadvloer, is hierbij een van de speerpunten. Deze samenwerking is met andere partners ondergebracht in de Pool of Support. Ook onze dochteronderneming Varioplay is hier onderdeel van.

ZWEMBADBRANCHE
De ZwembadBranche is een van de belangrijke partners voor Variopool. Regelmatig adverteren wij in het vakblad dat tweemaandelijks wordt uitgegeven. Ook is Variopool aanwezig met een eigen stand op de beurzen en congressen die de ZwembadBranche ieder jaar diverse keren organiseert. Een zeer waardevolle partner, die ons in contact brengt met de meest belangrijkste contacten uit de zwembranche. Naar de website van de Zwembadbranche.

SZNH
Samenwerkende Zwembaden Noord Holland (SZNH) is ontstaan uit een groep zwembadmanagers die regelmatig bij elkaar komt om te netwerken, samen te werken, en werkbezoeken te organiseren. De stichting is voor iedereen uit de zwembadbranche in heel Noord-Holland.

World Aquatics
World Aquatics (vh FINA) is een officiële partner van Variopool. Variopool biedt deze overkoepelende internationale zwembond een totaalpakket en bouwen wij zwembaden over de hele wereld, waaronder het Olympische zwembad in Londen (2012) en het zwembad voor de wereldkampioenschappen in Kazan (2015). Door middel van de samenwerking met onze partners is het mogelijk om dusdanig grote projecten uit te voeren. Naar de website van de World Aqautics.

LEN
De non-profitorganisatie LEN is een overkoepelende Europese zwembond en heeft als kerntaak het promoten van zwemsport in de breedste zin van het woord. De bond organiseert kampioenschappen in zwemmen, schoonspringen, synchroon zwemmen en waterpolo. Er zijn meer dan vijftig zwembonden aangesloten bij LEN, waaronder de KNZB.

IAKS
De IAKS is een wereldwijde non-profitorganisatie en is door het Internationaal Olympisch Comité bekroond als erkende organisatie. De IAKS heeft ongeveer 1.000 leden, verspreid over 110 landen en verbindt architecten, sportfondsen en opdrachtgevers met elkaar.

Wordt een Variopool agent of dealer!

Naast bovenstaande partijen zijn onze dealers en agenten erg belangrijk voor ons. Deze zitten over de gehele wereld. Wij zijn nog op zoek naar dealers of agenten in verschillende regio’s die ons aldaar willen vertegenwoordigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Maak vandaag nog die afspraak met onze Account managers voor een vrijblijvende vraag, offerte of advies. Onze mensen nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.