Extra mogelijkheden met een beweegbare bodem

Het nut van een beweegbare zwembadbodem is ruimschoots aangetoond en heeft aanzienlijke voordelen voor zwembadexploitanten. Deze innovatieve bodem biedt na installatie aanzienlijk meer mogelijkheden. Laten we diepgaand ingaan op enkele van deze mogelijkheden. Een van de voornaamste voordelen van een beweegbare bodem is de mogelijkheid om deze op verschillende hoogtes in te stellen. Dit is bijzonder praktisch voor zwemlessen met jonge kinderen, omdat zij de bodem kunnen bereiken met hun voeten wanneer ze vermoeid zijn. De bodem kan zelfs op perronhoogte worden ingesteld, waardoor deze gelijk is aan de badrand.

Dit biedt bijvoorbeeld het voordeel dat mensen vanaf het perron direct op de bodem kunnen lopen, wat we zo meteen zullen bespreken. In de hoogste stand kan de bodem handig zijn voor therapiebaden, waar patiënten met rolstoelen moeiteloos vanaf het perron de bodem op kunnen rijden voordat de bodem wordt verlaagd. Dit vereist minimale inspanning van zowel de patiënt als de therapeut. Neem even een kijkje op onze aparte website over Hydrotherapie producten.

Creatieve ideeën met een beweegbare bodem

Beweegbare zwembadbodems voor evenementen bieden ook tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan een diploma-uitreiking in het zwembad, waarbij de bodem in de hoogste stand staat en dienst doet als vloer voor ceremonies, judotoernooien, modeshows en meer.

Vaak wordt gevraagd hoeveel gewicht een dergelijke bodem kan dragen. Het antwoord is dat gemakkelijk meer dan vijftig volwassenen erop kunnen staan, dankzij het aanzienlijke drijfvermogen van onze Variopool bodem.

Creativiteit komt tot uiting wanneer de bodem op verschillende dieptes wordt ingesteld. Op 10 cm onder water kunnen activiteiten zoals watervoetbal plaatsvinden, terwijl op 50 cm diepte aqua-bike-oefeningen een uitdaging vormen. Compleet met opblaasbare glijbanen, fitnessklassen, Aqua Zumba, speciale spellen en zelfs uitvoeringen van complete orkesten wanneer de bodem op de hoogste stand staat, zijn de mogelijkheden legio.

Hoewel ons product vaak ‘onzichtbaar’ op de bodem ligt, opent het zijn volledige potentieel zodra het in een andere stand wordt gezet. Meer bezoekers betekenen meer rendement, wat op zijn beurt de exploitant tevreden stelt. We hopen u een goed beeld te hebben gegeven van de diverse mogelijkheden van een beweegbare zwembadbodem. Voor verdere informatie staan onze Accountmanagers graag vrijblijvend tot uw beschikking.

mogelijkheden-met-een-beweegbare-bodem
mogelijkheden-met-een-beweegbare-bodem-2