Kom binnen bij Variopool!

Welkom bij Variopool in Oudkarspel! Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 maart 2024 stellen wij ons bedrijf open tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Meld je aan, dat kan vanaf 1 februari, en kom langs en leer de prachtige bedrijven uit onze regio kennen! Want wij hebben je zoveel te vertellen over onze innovatieve beweegbare zwembadbodems en andere producten!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Werken bij Variopool

Wij verlenen graag onze medewerking aan deze dagen, ook omdat wij regelmatig mooie vacatures hebben die wij graag ingevuld zien door enthousiaste kandidaten uit de regio. Ook is er met grote regelmaat plaats voor gemotiveerde stagiaires. Laat je kans niet lopen om laagdrempelig met ons interessante bedrijf kennis te maken. We laten jou graag onze producten zien zodat je weet wat voor bedrijf we zijn, waar we voor staan en hoe jouw (misschien) toekomstige werkplek eruit ziet. Maar ook voor mensen die al jaren in ‘de buurt’ wonen en nu eindelijk weleens willen weten hoe een beweegbare zwembadbodem gemaakt wordt zijn welkom!

De tijden waarvoor jij je kunt aanmelden voor een rondleiding zijn:

  • maandag 18 maart 2024 tussen 14:00-16:00 uur
  • dinsdag 19 maart 2024 tussen 10:00-16:00 uur
  • woensdag 20 maart 2024 om 14:00 uur en om 16:00 uur
  • vrijdag 22 maart 2024 tussen 10:00-12:00 uur

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Dat hopen we natuurlijk wel. Surf dan naar de website kbbbd.nl en meld je aan. Dan zien we jou graag tegemoet!

update 20 maart 2024

De afgelopen dagen hebben ook wij onze deuren geopend voor belangstellenden in ons bedrijf. Dit vanwege de Kom binnen bij bedrijven dagen. Een evenement waar we graag aan meewerken. De bezoekers hebben we een uitgebreide rondleiding gegeven binnen het bedrijf en ze kennis laten maken met de diverse divisies. Van de onderwaterramen van Holland Aqua Sight, de tijdregistratie met SwissTiming tot de sprayparken van Varioplay. En natuurlijk hebben we ze onze innovatieve beweegbare zwembadbodems van heel dichtbij kunnen bekijken. Tot in de productiehal aan toe! Dus echt in de keuken van ons bedrijf.

De bezoekers waren onder de indruk van ons bedrijf en ging er een wereld voor ze open. Meerdere keren kregen we de opmerking te horen dat ze niet hadden verwacht dat onze hoofdvestiging in Oudkarspel gevestigd is. Leuk om te horen. Bij afsluiting van de tour kregen ze een goodiebag mee.

Volgend jaar zijn we weer van de partij!