Variopool ook in 2022 op de Zwembadbranchedag

Op dinsdag 11 oktober staat Variopool op de ZwembadBranche Dag, een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennisdelen en kennismaken. Hoewel elke editie weer bijzonder is, wordt deze editie wel extra bijzonder. Voor het eerst sinds 2019 kan er weer een ZwembadBranche Dag worden gehouden en kan de branche weer in groten getale bij elkaar komen. Wij kijken er dan ook ontzettend naar uit om elkaar eindelijk weer ‘live’ te ontmoeten. Je vindt ons op stand 1.09 en 1.11. Op onze stands schenken we uitgebreid aandacht voor onze innovatie Area H2O.

Zwembadbranchedag 2022: Informeren & inspireren

Door de coronamaatregelen van de afgelopen twee jaar was het lastig om in contact te blijven met collega’s en leveranciers uit de branche. Gelukkig is het nu weer mogelijk om elkaar ‘ouderwetsch’ te ontmoeten en vooruit te kijken en om plannen te maken voor de toekomst. Natuurlijk waren er de afgelopen tijd digitale alternatieven om elkaar te ontmoeten, maar ‘live’ menselijk contact gaat boven alles. Wat kun je die dag verwachten? Net als bij voorgaande edities vind je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je ook terecht voor inspirerende workshops, tips en adviezen. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s.

Nieuwe locatie in Barneveld

Dit jaar zal de ZwembadBranche Dag op een nieuwe locatie plaatsvinden, namelijk de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze nieuwe thuishaven is centraal gelegen naast de A1 en A30.

Aanmelden

Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals die werkzaam zijn in de zwembranche. Kijk voor meer informatie en aanmelden op zwembadbranche.nl/dag.

Graag tot ziens op dinsdag 11 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld!