Therapiebodem installatie in Berlijn afgerond

Opgeleverd 2021

Zoals inmiddels wel bekend doen wij als Variopool beweegbare zwembadbodem installaties over de gehele wereld. Soms ver weg, de andere keer weer in de buurt. Onlangs hebben we een project opgeleverd in Duitsland. Dit mooie project was in Berlijn, en uitgevoerd in opdracht van onze partner HSB. Het gaat hier om een therapiebodem van 4.4 x 3.75 meter.

We hebben deze installatie uitgevoerd met slechts 40 cm inbouwdiepte. De afwerking van het topdeck (bovenlaag) is van Polypropyleen.

Beweegbare bodem voor het Schilling Schule therapiebad

Het voordeel van een beweegbare zwembadbodem in een therapiebad heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Wij hebben hier goede voorbeelden van die u ook op deze website na kunt lezen. Omdat hydrotherapie een specifiek onderwerp is, hebben we hier een aparte website over gemaakt waar u alle voorbeelden, en onze mogelijkheden, kunt bekijken. Wij adviseren u natuurlijk graag in alle opties en mogelijkheden. Naast de beweegbare bodems voor deze doelgroep leveren wij ook speciale trappen, hellingbanen en mindervalidenliften.