Sportcentrum De Bloesem in Kapelle

Opgeleverd 2022

In Kapelle heeft ons installatieteam een mooi project afgerond in opdracht van Vaessen Bouwbedrijf. Het gaat hier om het gloednieuwe zwembad De Bloesem. Het nieuwe sportcentrum omvat een centrale hal met horeca, een sporthal, een interactieve gym- en turnzaal en een zesbaans wedstrijdbad met beweegbare bodem en scheidingswanden. Het sportcentrum wordt in het voorjaar van 2022 opgeleverd waarna het oude centrum zal worden gesloopt.

Sportcentrum De Bloesem kiest voor Variopool producten

Er is in het zwembad een beweegbare DUO-bodem van 25 x 5 meter en een klapwand van 25 x 0,4 x 2,7 meter geplaatst. Het is ook de eerste duo-bodem die aan de klepzijde een klapwand als muur heeft. Zo ziet u dat onze producten elke keer verder aangepast worden met de nieuwste innovaties. We lopen als bedrijf namelijk graag voorop met nieuwe ontwikkelingen. Dat heeft weer als voordeel voor de opdrachtgever dat ze telkens het nieuwste van het nieuwste gebruiken.

Naast de beweegbare zwembadbodem en klapwand is het bad ook uitgerust met een 2-temperaturen systeem. Dit heeft weer als voordeel dat het mogelijk is om in hetzelfde zwembad verschillende doelgroepen tegelijk te kunnen laten zwemmen in verschillende watertemperaturen. Ook dat is weer zo’n innovatie waar we als bedrijf trots op zijn.