Olympic Aquatic Center, Londen, Engeland

Opgeleverd 2012

De Olympische Spelen zijn in 2012 in Londen, Engeland gehouden. Variopool heeft hier meegewerkt aan het Olympic Aquatic Center van dit waanzinnige sportcomplex. Wij hebben een horizontale keerwand en een verticale keerwand geleverd en geïnstalleerd in het competitiezwembad van het Olympische stadion. Daarnaast is er ook een beweegbare zwembadbodem in het competitiezwembad geplaatst. Door de combinatie van deze producten van Variopool kunnen er na de Olympische Spelen, die inmiddels al weer even voorbij zijn, ook andere activiteiten plaatsvinden in het zwembad en wordt de wateroppervlakte optimaal gebruikt! Zo kunnen er bijvoorbeeld kinderen zwemles krijgen in het zwembad waar Ranomi Kromowidjojo goud heeft gewonnen.

KEERWANDEN OLYMPIC AQUATIC CENTER

In het trainingszwembad van het Olympic Aquatic Center zijn twee beweegbare bodems gemonteerd. Ook zijn hier twee verticale keerwanden in het bad geïnstalleerd. Daarnaast is er een duikpit in het complex aanwezig, waar een beweegbare zwembadvloer in zit. Kijk voor de vele mogelijkheden en opties van onze producten op de pagina met de voordelen van een beweegbare zwembadvloer.

BEST QUALITY AWARD

Variopool is voor dit grote project uitgeroepen tot de beste leverancier voor de Olympische Spelen in Londen 2012! Hiervoor hebben wij de ‘Best Quality Award‘ ontvangen. We waren al erg trots op dit prestigieuze project, maar dankzij deze prijs zijn we nog trotser!