Aquatic Centre (Southeast Asian Games), Bukit Jalil, Maleisië

Opgeleverd 2023

Het project Bukit Jalil in Kuala Lumpur Maleisië is gereed. Deze klus is in een heel kort tijdsbestek geklaard dankzij de super samenwerking tussen onze agent Innotex en onze betrokken collega’s die hieraan mee hebben gewerkt. Tijdens de kerst in 2016 is de deal rondgemaakt met de klant, eind maart is alles met het vliegtuig naar Kuala Lumpur getransporteerd en vorige week is het project opgeleverd aan onze agent Mr. Zulkipli Ghazali van Innotex System Corporation.

In het competitiezwembad zijn twee headwalls van 26 meter en een horizontale keerwand geïnstalleerd. In het trainingszwembad van het complex twee headwalls van 21 meter en een beweegbare bodem van 20 x 24 meter. Alles is vlekkeloos verlopen, wat ervoor zorgt dat in Augustus de Southeast Asian Games van start kunnen gaan. Dit is een groot evenement, waar duizenden atleten aan mee doen.

Een bijzonder project voor Variopool. Het is namelijk voor het eerst dat Variopool een volledige Boeiing de lucht in heeft gestuurd vol met onze elementen. Zie hier een aantal foto’s van het vliegtuig.