Eerste 2-delige keerwand in Denemarken

Opgeleverd 2023

Altijd een feest als we ons productassortiment kunnen uitbreiden en wij onze klanten nog meer mogelijkheden kunnen bieden, met name voor 50 meter wedstrijdbaden. Deze keer vertrok ons installatieteam naar Denemarken om dit project op te pakken. De uitbreiding komt in de vorm van een 2-delige horizontale keerwand. Het is volledig geautomatiseerd, dus zeer eenvoudig te verplaatsen! De tweedelige horizontale keerwand wordt verschoven met behulp van geleiderails die in de vloer zijn ingebed. Hierdoor kan de keerwand op voorafgestemde posities binnen het zwembad worden geplaatst. Het verplaatsen van de tweedelige keerwand wordt uitgevoerd met een aandrijfunit.

Het gebruik van een tweedelige horizontale keerwand biedt het zwembad optimale flexibiliteit, zodat diverse groepen veilig gelijktijdig van het zwembad gebruik kunnen maken en het bad op verschillende manieren ingedeeld kan worden.

Meerdere soorten keerwanden voor het zwembad

Naast de genoemde horizontale keerwand bieden we tevens de keuze voor een verticale keerwand en een klapwand. Informeer bij onze account managers voor meer informatie over alternatieve opties.