Zwembad De Waalslag Tiel afgerond en opgeleverd

Opgeleverd 2020

De werkzaamheden van ons team zijn afgerond, en is het nieuwe zwembad De Waalslag in Tiel overgedragen. Zowel Variopool als Varioplay hebben hier de nodige producten mogen leveren en installeren. In het doelgroepenbad is een duo-bodem van 15 x 10 geplaatst, inclusief een hellingbaan die meebeweegt met de bodem. Het voordeel van een hellingbaan is dat iedereen nu eenvoudiger het water in kan. Inclusief mensen die gebruik maken van een rolstoel.

Beweegbare zwembadbodem, iSwimlift en LED-scherm

Naast de hellingbaan is er ook een verplaatsbare mindervalidenlift geplaatst. Deze lift is eenvoudig aan de rand van het zwembad te plaatsen en kan de zwemmers door de badmeester eenvoudig het water in geholpen worden. Na afloop kan de lift weer eenvoudig aan de kant gereden worden.

In het andere bad heeft Varioplay zorg gedragen voor de zwembadinrichting. Dit is onder andere de belijning, waterpolodoelen met aanverwante accessoires, vloerpotten en startblokken. Aan de lange zijde van het zwembad is aan de muur een enorm LED-scherm geplaatst waarop scores en reclame weergegeven kunnen worden.

Daarnaast is er in de bodem een voorziening geplaatst die het mogelijk maakt om in de toekomst het bad uit te rusten met het AngelEye systeem.