Beweegbare bodem, bankjes en waterglijbaan in één project

Opgeleverd 2022

Halverwege de maand juni 2018 is er een project opgeleverd in het Belgische Temse. Het Scheldebad is daar door de teams van Variopool en Varioplay onder handen genomen en het resultaat mag er weer zijn. Het Scheldebad, welke ontworpen is door Slangen en Koenis Architecten, is nu uitgerust met een beweegbare bodem van 25×5.5m met een klep en een beweegbare bodem van 15x8m.

RVS glijbaan voor extra speelplezier

Door het team van Varioplay is een RVS glijbaan gemonteerd met een lengte van bijna 17 meter. De breedte van de glijbaan is 3 meter. Om het geheel compleet te maken zijn er 10 aluminium zitbankjes geleverd die ook zeer handig te stapelen zijn. Het aluminium frame is afgewerkt met een poedercoating.

De onderzijde van de bankjes zijn voorzien van beschermingsdoppen om schade aan de ondergrond te voorkomen. Het zitvlak van elk tribunebankje is van lichtgewicht polyester en biedt plaats voor vijf personen. Het loopvlak is voorzien van een goed te reinigen antislipprofiel. De tribune is stapelbaar tot 6 banken hoog en heeft plaats voor maximaal dertig personen. Optioneel kan er een aluminium verrijdbaar karretje bij deze set geleverd worden. Door de vier zwenkwielen met reminrichting, is het karretje met daarop de tribune eenvoudig te verplaatsen.