AreaH20 bij zwembad De Beemd

Opgeleverd 2023

In opdracht van de Gemeente Lochem hebben onze mensen bij zwembad De Beemd wederom een bijzonder project mogen opleveren. Naast de beweegbare zwembadbodem met een klep, formaat 15 x 9 meter, is er als 3e project in de wereld een AreaH2O installatie gedaan. De twaalf gekleurde fonteinen zijn een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een kinderdisco op de beweegbare zwembadbodem of ander creatief spel. Hoe dan ook, de kinderen zullen hier een hoop plezier aan beleven.

Het mooie aan deze fonteinen is dat ze op elke gewenste hoogte ingesteld kunnen worden en dus worden aangepast aan de deelnemertjes. De lichtshows zijn programmeerbaar en kunnen reageren op het aangesloten audiosysteem.

AreaH2O in uw zwembad?

Ontketen het ware potentieel van je zwembad door het om te toveren in een boeiende interactieve speeltuin geschikt voor alle leeftijden. Duik in een wereld van waterspelen en dynamische fonteinen die reageren op elke beweging van jou en prachtige spellen op de beweegbare zwembadbodem. Ervaar de magie van de interactie met de geprojecteerde wonderen, waardoor je midden in de actie terechtkomt. Om deze betoverende ervaring te creëren, kunnen we het zwembad uitrusten met een hypermoderne 3D-tracking projector. Deze wordt strategisch gemonteerd boven het zwembad in een speciale klimaatkast. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een krachtige en meeslepende ervaring die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die deelneemt.

Area H2O wordt bediend door middel van een touch screen aan de rand van het zwembad of in de ruimte bij de badmeester. Het systeem is eenvoudig te bedienen en de spellen kunnen snel achter elkaar worden gestart. De 3D tracking camera analyseert de bewegingen en sprongen van de gebruikers. De game reageert hierop en projecteert het beeld van de game op de beweegbare vloer. Zo komt Area H20 tot leven!

Inmiddels zijn onze mensen bezig met een volgende installatie van AreaH20 waarover u later meer kunt lezen op deze website en socials. Iets voor uw zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.