Zwembad Aquapelle met twee beweegbare bodems opgeleverd

Opgeleverd 2020

Eind juni van 2020 hebben onze projectleiders het gloednieuwe zwembad Aquapelle opgeleverd nadat we hierin onze werkzaamheden afgerond hadden. Het zwembad is gebouwd in Capelle aan den IJssel.

Sportcomplex Aquapelle is multifunctioneel

Sportcomplex Aquapelle is dus de nieuwe pakkende naam voor het nieuwe sportcomplex waar heel Capelle straks kan zwemmen en sporten. Het nieuwe sportcomplex krijgt steeds meer vorm. Op de hoek van de Alkenlaan en de Pelikaanweg, waar eerst het IJsselcollege stond, komt een multifunctioneel zwembad in combinatie met een sporthal. De bouw verloopt voorspoedig waardoor het erop lijkt dat begin september het complex kan worden geopend. Het nieuwe zwembad vervangt het verouderde zwembad.

Het volgende is door ons uitgevoerd: twee Polyester beweegbare bodems waarvan eentje voor in het doelgroepenbad (15 x 10 meter) en de andere in het wedstrijdbad (15,4 x 10 meter met klep), beide uitgerust met het waterinlaatsysteem. Tevens de volledige inrichting van trappen, drijflijnen, doelen, startblokken, luie trappen en een i-Swimlift.

Een prachtig complex waaraan we graag ons steentje bijgedragen hebben.