L’INSTITUT REINAERDE, Health institution Reinaerde, zorginstelling reinaerde, L’INSTITUT REINAERDE, therapiebad, health institution, W INSTYTUCIE ZDROWIA REINAERDE

Zorginstelling Reinaerde snapt; een beweegbare vloer is onmisbaar

Bij de zorginstelling Reinaerde in de Utrechtse plaats Woudenberg snappen ze dat een beweegbare vloer in een therapiezwembad onmisbaar is. Wij hebben een bestaande vloer in het bad vervangen voor een nieuwe. Mensen van alle leeftijden met een lichamelijke beperking kunnen voor allerlei activiteiten terecht in het zwembad, om bijvoorbeeld de motoriek te verbeteren of omdat beweging in het water nou eenmaal een stuk makkelijker gaat.

HYDROTHERAPIE WORDT BREED ONDERSCHREVEN

Het zwembad heeft een afmeting van 6 meter bij 4 meter. De beweegbare bodem in het therapiebad heeft dezelfde afmeting, waardoor de gehele bodem op dezelfde hoogte kan worden ingesteld. De werking van hydrotherapie wordt breed onderschreven in de medische wereld. Om maximaal resultaat te boeken is het installeren van een beweegbare zwembadvloer in het therapiezwembad bijna onmisbaar. De diverse doelgroepen voor hydrotherapie kunnen optimaal gebruik maken van de faciliteiten van het zwembad bij zorginstelling Reinaerde.