Zwembad De Neul in Sint-Oedenrode geopend

In Sint-Oedenrode is gisteren het gloednieuwe zwembad De Neul geopend door de lokale wethouder. Dit onder grote belangstelling van de pers en genodigden. Ook namens Variopool waren er mensen aanwezig en zagen we hoe het zwembad officieel in gebruik genomen werd.

Duurzaam en bijzonder zwembad

Het nieuwe zwembad is zeer duurzaam gebouwd met de daarin de laatste technieken en materialen. Hier zijn ze in Sint-Oedenrode zeer trots op. En terecht! Het zwembad heeft een strakke uitstraling en heeft alles aan boord wat er van een modern zwembad verwacht mag worden. In het wedstrijd- en doelgroepenbad zitten beide een beweegbare zwembadbodem waarvan de bodem in het doelgroepenbad is uitgerust met kleurrijke fonteinen voor extra speelplezier.

In het wedstrijdbad is een drenkelingendetectiesysteem aangebracht welke dienst doet als een paar extra ogen voor de badmeester. Ook heeft het zwembad een hellingbaan en mindervalidenliften in huis zodat iedereen zelfstandig het zwembad in kan. Kortom, dit is een zwembad waar ze nog vele jaren plezier aan gaan beleven. Lees het complete verslag en bekijk de foto’s van dit bad via onze Variopool website.

zwembad-de-neul-1-2
zwembad-de-neul-4-2