RQM-event een groot succes voor Varioplay

Naast het leveren van een complete zwembadinrichting, bieden onze collega’s van Varioplay ook ondersteuning tijdens grote zwemwedstrijden. Dit was het geval tijdens de Rotterdam Qualification Meet dat gehouden werd in Zwemcentrum Rotterdam van 1 tot en met 4 december. Tal van topzwemmers uit binnen- en buitenland gaan in het Rie Mastenbroek-bassin op jacht naar limieten voor het WK langebaan in het Japanse Fukuoka (14-30 juli 2023) en het WK Para-zwemmen in het Engelse Manchester (31 juli – 6 augustus 2023).

Sport in the box en Swiss Timing

Tijdens dit RQM-event werd er door onze collega’s gebruik gemaakt van de tijdwaarneming van Swiss Timing tijdregistratie en Sport in the box. Sport In The Box is een krachtig productie- en playoutsysteem voor sport waarmee de gebruiker boeiende live-inhoud kan creëren en deze kan uitvoeren naar videoborden, in-house tv-systemen en streaming. Het kan opgeslagen beelden en video‘s, live video-inputs, replays en graphics, zowel full screen scoreborden als overlays voor TV afspelen. Varioplay heeft al eerder assistentie geboden bij een groot evenement met dit systeem zoals bijvoorbeeld de Invictus Games in 2022. Ze weten dus waar ze over praten.

De box heeft vele mogelijkheden waar ons team u graag over informeert. Wat het systeem precies doet en kan kunt u nalezen op de website van Varioplay of maak een afspraak met Account Managers.