Vrijetijdscomplex High Wycombe, Verenigd Koninkrijk

Opgeleverd 2024

Het montageteam van Variopool heeft ervoor gezorgd dat het vrijetijdscomplex High Wycombe multifunctioneel wordt gebruikt. Het team heeft namelijk meerdere configuraties in de twee zwembaden van het complex geïnstalleerd. In de panorama foto die in de fotostream van dit project is toegevoegd zie je een mooi overzicht van álle producten die wij hebben geleverd en geïnstalleerd. Het vrijetijdscomplex van High Wycombe heeft zijn deuren begin januari geopend voor het publiek van High Wycombe en de omgeving. Een onwijs mooie start van het nieuwe jaar!

COMPETITIEBAD BRUIKBAAR VOOR IEDEREEN

In het 50-meter zwembad in het watergedeelte van het vrijetijdsbestedingscomplex hebben wij twee beweegbare bodems gemonteerd. Een van de bodems heeft een afmeting van 23,5 meter bij 19 meter. Deze kan worden gebruikt voor eindeloos veel sporten, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Aqua Zumba en babygym. Aan de andere kant van het zwembad hebben wij een kleine beweegbare bodem geïnstalleerd van 6 meter bij 4 meter. Deze kan op de diepte worden ingesteld die voldoet aan de eisen voor schoonspringers en andere sporters die van de duikplank aan het bad af gaan. Tot slot is er in het competitiezwembad een verticale keerwand gemonteerd die er voor zorgt dat het zwembad in twee delen wordt opgesplitst. De keerwand heeft een afmeting van 19 meter bij 1,5 meter.

EINDELOOS VEEL MOGELIJK IN VRIJETIJDSCOMPLEX HIGH WYCOMBE

Ook hebben we in het doelgroepenzwembad een beweegbare bodem geleverd en ingebouwd. Op het panoramaoverzicht kun je goed zien dat de bodem het gehele oppervlak van het zwembad bevat. De beweegbare bodem en het zwembad zijn namelijk beide 20 meter bij 8 meter. De instellingen die worden gedaan voor de vloer gelden dus voor het hele zwembad. Dit kan onder andere gemakkelijk zijn voor grote groepslessen of voor zwemles voor jonge, beginnende kinderen.