Nicholas Recreation Center in USA

Opgeleverd 2022

Het Nicholas Recreation Center (Nick) is het eerste grote bouwproject van het Masterplan. De naam van de faciliteit is een eerbetoon aan wijlen Ab Nicholas, zijn vrouw Nancy, en de familie Nicholas. Het is de thuisbasis van 30.000 vierkante meter fitnessruimte, 8 banen, 5 studio’s, een 50-meter zwembad en duikput, en meer. Het Soderholm Family Aquatic Center in het Nicholas Recreation Center beschikt over een 50-meterbad, dat kan worden omgebouwd tot twee 25-meterbaden, en een 25-meter duikput. Het wedstrijdbad en de duikput zijn beide 25 meter breed.

Beweegbare zwembadbodem met een klep geplaatst

Het sportcomplex ligt in het Amerikaanse Madison zijn onze monteurs weer aan de slag gegaan met dit mooi project. Er is een beweegbare zwembadbodem met klep geïnstalleerd met een formaat van 15,2 x 22,8 meter. Dit project deden we samen met onze partner van Duikbedrijf Orka. We bedanken de mannen van Orka voor de vlotte en goede installatie.

Het Masterplan

Studenten vroegen ons in het voorjaar van 2012 voor het eerst om na te denken over een masterplan voor nieuwe recreatiefaciliteiten. Met overvolle en verouderde gebouwen die niet voldoen aan de vraag op de campus en die ver achterblijven bij de nationale norm voor fitnessruimte, voldoen de huidige faciliteiten niet aan de behoeften van studenten aan de Universiteit van Wisconsin-Madison.

In een referendum van maart 2014 aan de studentenregering stemden studenten voor het Masterplan voor nieuwe recreatiefaciliteiten. Een recordbrekende 87% van de studenten die stemden toonde hun steun voor het project, dat de nieuwbouw van twee gebouwen en twee buitenvelden omvat.

UW-Madison wordt consequent gerangschikt als een van de meest vooraanstaande academische en onderzoeksinstellingen ter wereld. Nieuwe faciliteiten zullen helpen om de reputatie van onze universiteit van wereldklasse uit te breiden van het klaslokaal tot de algemene campuservaring. We creëren niet alleen grotere ruimtes die aan de vraag zullen voldoen. We creëren mogelijkheden voor Badgers om hard te spelen, fit te worden en goed te leven, zodat ze effectievere studenten, professionals en bijdragers aan de samenleving kunnen worden.