Complete installatie bij Zwembad De Eendr8

In Hellevoetsluis heeft het team van Variopool, samen met ons installatieteam van Varioplay, een prachtig project opgeleverd in Hellevoetsluis. In 2020 is daar zwembad De Eendr8 geopend. Een prachtig zwembad met faciliteiten als een wedstrijdbad, een doelgroepenbad met een beweegbare zwembadbodem, een peuterbad met een compleet spray park en familieglijbaan, een sporthal voor zaalsporten en een horeca gedeelte met vergaderzalen.

Duurzaam zwembad

Ook is het pand zo duurzaam mogelijk gebouwd en heeft een oppervlakte van 1344 vierkante meter. Het streven is om een energieneutraal sportcomplex te bouwen dat volledig elektrisch is. Dit zorgt voor lagere exploitatiekosten. Daarnaast wordt bij de bouw zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen. Het complex bestaat uit drie haldelen, zes kleedkamers en een tribune voor 200 personen. Het zwembad krijgt een 25 meter lang wedstrijdbad met vijf banen. Daarnaast komt er een doelgroepenbad dat voorzien is van een beweegbare bodem. En tot slot is er een recreatiebad dat geschikt is voor meerdere leeftijdsgroepen.

Een deel is voor baby’s, peuters en kleuters. Een ander deel is voor kinderen met zwemdiploma en is gericht op ‘spanning, uitdaging en sfeer’. Het deel voor de ouderen is gericht op ‘actief, relax en sociaal’, waarbij gedacht wordt aan een familieglijbaan, stroomversnelling en whirlpool. In het recreatiegedeelte komt ook een horecagelegenheid met een buitenterras en ligweide.

Bekijk voor een indruk onderstaande video: