Variopool plaatst twee beweegbare bodems en isolatiewand in Porsgrunn

Opgeleverd 2023

Opnieuw is er door het team van Variopool een klus geklaard in het mooie Noorwegen. Deze keer in het openbare zwembad kjølnes svømmehall in de plaats Porsgrunn in opdracht van Pooltech AS.

Kortgeleden hebben we nog een project afgerond in Flesberg waar een soortgelijke installatie gedaan is. In dit geval gaat het om de installatie van twee  beweegbare zwembadbodems met klep in formaat 25 x 5.5 meter en 25 x 10 meter. De grootste van de twee vloeren is uitgerust met een klep, en in de kleinste beweegbare bodem is een klapwand verwerkt, welke wij graag aanduiden als versie 2.0 vanwege het unieke stukje engineering wat hierin verwerkt is. Weer zo’n mooi stukje vakwerk van onze mensen!

Isolatiewand voor twee temperaturen in hetzelfde zwembad

Het voordeel van deze klapwand is dat als deze opgeklapt staat, er ook twee zwembaden ontstaan. Zo kunnen we ook twee temperaturen hebben in de verschillende baden. Maar dat is niet alles. Er is ook een luie trap geleverd van zes treden die op beide beweegbare zwembadbodems te monteren is. En tot slot een ponton systeem om een drijvend loopplatform te maken.

Kortom, een project waar we weer trots op zijn!