Beweegbare bodem installatie in Zuid-Korea

Opgeleverd 2023

In Zuid-Korea zijn onze monteurs bezig geweest met de installatie van een beweegbare zwembadbodem in een therapiebad in het Asan Medical Centre. De beweegbare bodem van 13 x 8 meter in formaat, helpt de patiënten met hun rehabilitatie. Deze vorm noemen we hydrotherapie.

Sinds de oprichting in juni 1989 heeft het Asan Medisch Centrum zijn status als een wereldwijd toonaangevende, patiëntgerichte medische instelling bereikt door royale investeringen in klinische behandelingen en R&D. Het Asan Medisch Centrum heeft ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid als ‘Het meest gerespecteerde ziekenhuis van Korea’ vervuld door de geest van ‘Eerbied voor het Leven’ en ‘Het delen van pijn met buren’.

Het Asan Medisch Centrum leidt de medische ontwikkeling in Korea met concurrerende medische vaardigheden en geavanceerde technologie, vergelijkbaar met andere toonaangevende ziekenhuizen ter wereld. Het Asan Medisch Centrum is het ‘hoofd’ ziekenhuis onder de acht ziekenhuizen van de ASAN Foundation. Sinds de oprichting in 1977 biedt de ASAN Foundation non-profitprogramma’s op het gebied van sociale en medische welzijn, studiebeurzen en academisch onderzoek. In het bijzonder opende de ASAN Foundation ziekenhuizen in landelijke gebieden waar moderne medische middelen schaars zijn, waarmee ze de missie van de oprichter, wijlen voorzitter Chung Ju-yung – ‘het helpen van de meest behoeftigen in onze samenleving’ – vervullen.