Parabool KindCentrum Borgele, Deventer, Nederland

Opgeleverd 2023

Wonen, werken en dagbesteding, dat is wat voor de onderwijsspecialisten van De Linde belangrijk is. Daarom wordt er een complex in Deventer gebouwd waar samenwerking tussen onderwijs, opvang en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking samenkomt onder de naam KindCentrum Borgele.

Het centrum begint al meer vormen aan te nemen, zowel van binnen als buiten is het steeds beter zichtbaar hoe het eruit moet gaan zien. Ook het team van Variopool is inmiddels klaar met de installatie van de beweegbare zwembadbodem die in het therapiezwembad van het centrum is gemonteerd. Het gaat hierbij om een RVS PP bodem die een afmeting heeft van 4,5 meter bij 4,1 meter. Ook hebben wij een luie trap in het zwembad gemonteerd, die meebeweegt met de beweegbare bodem. Gaat de vloer omhoog, dan schuif de trap automatisch mee en vice versa.

Bij KindCentrum Borgele wordt er samengewerkt onder één dak, zodat onderwijs, opvang en begeleiding elkaar zoveel mogelijk tegemoet komen. Zo wordt er multifunctioneel gebruik gemaakt van het pand!