feestdagen, zwembad, openingstijden, prijzen, beweegbare bodem

Wij wensen u geweldige feestdagen en een mooi 2018

Het einde van 2017 is in zicht en aan het einde van het jaar blikken wij altijd eventjes terug. Voor Variopool was het een enerverend jaar waarin wij wereldwijd mooie projecten hebben gerealiseerd. We hebben zoveel mogelijk van deze projecten in een video verwerkt, zie hier.  Een van de hoogtepunten is het project in Bukit Jalil, Maleisië voor de Southeast Asian Games waar wij een volledige Boeiing 747-400SF voor hebben gevuld met onze materialen. Geen enkele van onze projecten konden wij uitvoeren zonder uw hulp en expertise, waarvoor hartelijk dank.

Wij zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in Variopool heeft getoond en wij hopen ook in 2018 weer samen te werken. Namens het team van Variopool wensen wij u en de rest van uw collega’s hele mooie en gezellige feestdagen en een gezond 2018. Wij spreken voor het nieuwe jaar dan ook de wens uit om onze aangename relatie in het komende jaar voort te zetten.

De medewerkers van Variopool vieren de feestdagen lekker thuis, maar de overige dagen zijn wij gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. Geniet van de kerstdagen en hopelijk tot komend jaar!