gameday 2019

Variopool naamdrager van Gameday 2019 evenement

Afgelopen week hebben Marco Coesel en Pieter van Wijnsberge van Variopool de partnership getekend met Gameday 2019 waar ruim 10.000 deelnemers worden verwacht op één dag.

Variopool Gameday is een groots evenement wat op zaterdag 22 juni 2019 a.s. georganiseerd wordt in Den Helder. Op het prachtige monumentale www.Willemsoordbv.nl , wat vroeger een scheepswerf was van de Koninklijke Marine,  worden ruim 40 activiteiten georganiseerd voor de doelgroep van 12 tot 28 jaar. De activiteiten zijn samengevat in gamen, sporten en (computer)techniek.

Ambitie voor 2019

De ambitie voor 2019 is dat er ruim 10.000 bezoekers in de leeftijd van 14-28 jaar naar Den Helder zullen komen om dit evenement te bekijken. Het bereik van Gameday is erg groot mede door de medewerking van Fox Sports, Power Unlimited, Gamer.nl, de Koninklijke Marine en Inside eSports. De populaire game-zenders nemen hun influencers mee wat een enorme aantrekkingskracht heeft op de jeugdige deelnemers.

Jeugd en techniek

De voornaamste reden voor Variopool om in te stappen als hoofdsponsor is dat de jeugd de toekomst heeft en het belangrijk is ze op een speelse manier kennis te laten maken met techniek. En hoe vroeger ze interesse hebben in techniek, hoe beter het is. Als ze de techniek al op een vroege leeftijd omarmen, dan zijn ze ook eerder geneigd om een baan te zoeken in die richting. Variopool is een technisch bedrijf en hopen we op deze manier sneller aansluiting te krijgen met deze doelgroep. Wij zullen daarom prominent aanwezig zijn op Gameday.

Bekijk de promo en krijg een indruk van wat er allemaal te doen is.