MFC Doelum, Renkum, Nederland

Op 9 oktober hebben we in Renkum het project opgeleverd. In het doelgroepenbad hebben we het complete vloeroppervlak voorzien van een beweegbare GVK vloer met schuinstelling.

Spannend bij dit project was het binnenbrengen van de 14,3m lange elementen, omdat het zwembad zich midden in het pand bevindt en de kraan van transporteur het bad niet kon bereiken. Het vooraf bedachte plan is in de praktijk tot uitvoering gebracht, met succes! De aannemer is goed te spreken over de inzet en inspanningen van Variopool bij dit project.

Mertens Bouwbedrijf heeft destijds de opdracht gekregen van gemeente Renkum voor de bouw van het Multifunctioneel Centrum Doelum. Architectuurstudio HH heeft het ontwerp van het gebouw gemaakt in samenwerking met de gebruikers. Ook inwoners en omwonenden zijn bij dit proces betrokken geweest en hebben zelfs de naam van het sportcomplex bedacht; MFC Doelum.