Privé beweegbare zwembadbodem in Voormezele

Naast grote projecten in Internationale openbare zwembaden, levert en installeert onze dochteronderneming Holland Aqua Sight ook oplossingen voor een privé zwembadbodem. Ook hiervoor kunnen wij een beweegbare zwembadbodem voor realiseren zodat u ook thuis van dit concept kunt genieten.

Privé zwembadbodem voor in uw eigen zwembad

Van zwembad naar een ruimte waarin ook andere activiteiten mogelijk zijn. Als de zwembadbodem op de hoogste stand gezet wordt kunt u de ruimte ook voor andere doeleinden inzetten. De beweegbare bodem kan namelijk worden afgewerkt met elke denkbare toplaag, zodat hij één wordt met de rest van de vloer in de ruimte. Bovendien doet de privé zwembadbodem dan ook dienst als zwembadafdekking en blijft het water langer op temperatuur. En dat scheelt weer in de energiekosten.

Beweegbare zwembadbodem met geïntegreerde trap

Het project betreft een beweegbare bodem in een privé bad van 11 x 3 meter met een geïntegreerde trap. Doordat er in de kelder rondom het bad niet voldoende ruimte was om de NDS cilinder te plaatsen, is deze waterdicht in het bad gemaakt. De trap is slechts 520 mm breed en het was een grote uitdaging om deze trap stabiel te maken. Nu wij klaar zijn, zullen de traptreden voorzien worden van dezelfde tegel als op de beweegbare bodem en het terras.