Variopool Partner, partners

Partners

KNZB

Naast onze sponsoring voor onder andere het Nederlandse schoonsspringteam, kan de KNZB als partner rekenen op onze support als technical supplier. Het meedenken over nieuwe  vormen van accommodaties en efficiënt gebruik van ruimtes en wateroppervlak, bijvoorbeeld door middel van een beweegbare zwembadvloer, is hierbij een van de speerpunten.

zbbZWEMBADBRANCHE

  De ZwembadBranche is een van de belangrijke partners voor Variopool. Geregeld adverteren wij in het vakblad dat tweemaandelijks wordt uitgegeven. Ook is Variopool aanwezig met een  eigen stand op de beurzen en congressen die de ZwembadBranche ieder jaar diverse keren organiseert. Een zeer waardevolle partner, die ons in contact brengt met de meest belangrijkste contacten uit de  zwembranche.

sznhSZNH

Samenwerkende Zwembaden Noord Holland (SZNH) is ontstaan uit een groep zwembadmanagers die regelmatig bij elkaar komt om te netwerken, samen te werken, en werkbezoeken te organiseren. De stichting is voor iedereen uit de zwembadbranche in heel Noord-Holland.

FINAsmallFINA

FINA is een officiële partner van Variopool. Variopool biedt deze overkoepelende internationale zwembond een totaalpakket en bouwen wij zwembaden over de hele wereld,  waaronder het Olympische zwembad in Londen (2012) en het zwembad voor de wereldkampioenschappen in Kazan (2015). Door middel van de samenwerking met onze partners is het mogelijk om dusdanig grote projecten uit te voeren.

LENsmallLEN

De non-profitorganisatie LEN is een overkoepelende Europese zwembond en heeft als kerntaak het promoten van zwemsport in de breedste zin van het woord. De bond organiseert  kampioenschappen in zwemmen, schoonspringen, synchroon zwemmen en waterpolo. Er zijn meer dan vijftig zwembonden aangesloten bij LEN, waaronder de KNZB.

IAKSsmallIAKS

De IAKS is een wereldwijde non-profitorganisatie en is door het Internationaal Olympisch Comité bekroond als erkende organisatie. De IAKS heeft ongeveer 1.000 leden, verspreid  over 110 landen en verbindt architecten, sportfondsen en opdrachtgevers met elkaar.

Wordt een Variopool agent of dealer!

Naast bovenstaande partijen zijn onze dealers en agenten erg belangrijk voor ons. Wie dit zijn en waar ter wereld zij zich bevinden? Neem contact met ons op voor meer informatie.