Dochterondernemingen

Variopool heeft een aantal dochterondernemingen met elk hun eigen specialiteit. Sinds de zomer van 2020 zijn de diverse afdelingen samen gebracht onder de naam Variogroup. VarioGroup is de verzamelnaam voor alle divisies. Onder deze Variogroup vallen de divisies Variopool, Varioplay, Variodeck, Holland Aqua Sight en Variomedic. We willen ons profileren als één organisatie. Zo is Holland Aqua Sight gespecialiseerd in onderwaterramen, Variodeck in zwembadafdekkingen en Varioplay in waterglijbanen en attracties. Kijk op de website van de ondernemingen voor extra informatie.

Onderwaterramen van Holland Aqua Sight

Holland Aqua Sight is een dochteronderneming van Variopool en is gespecialiseerd in onderwaterramen en transparant plastic dat kan worden gebruikt in zwembaden of bijvoorbeeld in winkelcentra of hotels. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de zwemmers langs ziet komen, maar het geeft ook een andere sfeer aan de ruimte waar de onderwaterramen zich bevinden. Bekijk de website van Holland Aqua Sight voor meer informatie over de producten.

Zwembadafdekkingen van Variodeck

Variodeck is onderdeel van Variopool en levert en installeert afdekkingen voor zwembaden in verschillende maten en soorten. De zwembadafdekkingen van Variodeck bieden vele voordelen. De goede isolatielaag die de afdekkingen bevat levert een energiebesparing op van bijna zeventig procent. Ook blijft het zwemwater langer schoon door een afdekking van Variodeck toe te passen en is de omgeving rond het bad veilig voor kinderen.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van vormen, afmetingen en integratie van het systeem van Variodeck. Zo kunnen wij ook foam/lamellen rolafdekkingen op bestaande systemen vervangen. Daarnaast zijn de afdekkingen leverbaar in verschillende kleuren of in een solar-uitvoering. Kijk voor meer informatie op de website van Variodeck.

Zwembadinrichtingen van Varioplay

Varioplay is dé leverancier en expert op het gebied van Spray Parks, zwembadinrichting en waterglijbanen voor in het zwembad. Varioplay is onderdeel van de Variopool Group, waardoor wij een zo compleet mogelijk pakket kunnen aanbieden. Hierbij kunt u denken aan stapelbare tribunes, douchepalen, Spray Parks, interactieve speelelementen, waterglijbanen en wedstrijdstartblokken.

Wij kunnen mensen, van groot tot klein, op een zorgeloze, toegankelijke en speelse manier laten genieten van water. Op hun website kunt u ontdekken wat wij op het gebied van zwembadinrichting en water-speelelementen te bieden hebben.

Zwemproducten voor de Scandinavische landen via SwimSystems

Swim Systems verkoopt zwembadproducten in de Scandinavische landen, maar voor sommige producten zoals Antiwave swim producten ondersteunen zij de gehele Europese markt. Kijk op de website van Swim Systems