Dochterondernemingen

Variopool heeft een aantal dochterondernemingen en die hebben ieder hun eigen specialiteit. Zo is Holland Aqua Sight gespecialiseerd in onderwaterramen, Variodeck in zwembadafdekkingen en Varioplay in waterglijbanen en attracties. Kijk op de website van de ondernemingen voor extra informatie.

HOLLAND AQUA SIGHT

Holland Aqua Sight is een dochteronderneming van Variopool en is gespecialiseerd in onderwaterramen en transparant plastic dat kan worden gebruikt in zwembaden of bijvoorbeeld in winkelcentra of hotels. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de zwemmers langs ziet komen, maar het geeft ook een andere sfeer aan de ruimte waar de onderwaterramen zich bevinden. Bekijk de website van Holland Aqua Sight voor meer informatie over de producten.

VARIODECK

Variodeck is onderdeel van Variopool en levert en installeert afdekkingen voor zwembaden in verschillende maten en soorten. De zwembadafdekkingen van Variodeck bieden vele voordelen. De goede isolatielaag die de afdekkingen bevat levert een energiebesparing op van bijna zeventig procent. Ook blijft het zwemwater langer schoon door een afdekking van Variodeck toe te passen en is de omgeving rond het bad veilig voor kinderen.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van vormen, afmetingen en integratie van het systeem van Variodeck. Zo kunnen wij ook foam/lamellen rolafdekkingen op bestaande systemen vervangen. Daarnaast zijn de afdekkingen leverbaar in verschillende kleuren of in een solar-uitvoering. Kijk voor meer informatie op de website van Variodeck.

VARIOPLAY

Bij Variopool kunt u terecht voor polyester waterglijbanen. Alle producten van kunststof en polyester zijn voorzien van een UV-coating en zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. De glijbanen zijn verkrijgbaar in diverse diameters, lengtes en hoogtes. Door de glijbanen te combineren met licht- en geluidseffecten zijn ze aantrekkelijk voor diverse doelgroepen. Alle componenten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Ook biedt Varioplay vele mogelijkheden wat betreft waterspeeltafels. Dit is een speelelement voor jonge kinderen die de gelegenheid biedt om waterstromen met regelaars te bedienen en te sturen. Hierdoor leren jonge kinderen al vroeg met water om te gaan. De watertafel kan in alle waterbassins tot 30 à 40 cm worden geplaatst. Kijk op de website van Varioplay voor meer informatie over de producten.