therapiezwembad, therapiebad abu dhabi, onderwaterloopband, mindervalideliften, mindervalidelift, beweegbare bodem, beweegbare vloer, moveable floor, movable floor, hydrotherapie

Op naar Abu Dhabi voor therapiezwembad!

Een nieuw project voor Variopool, en deze keer in de Verenigde Arabische Emiraten. Namelijk in het emiraat Abu Dhabi. Voor een zwembad dat bestemd is voor therapie, gaan wij een beweegbare vloer installeren met een formaat van 14 meter bij 5 meter. Ook gaan wij twee mindervalideliften (MIVA’s) installeren. Deze gaan er voor zorgen dat de mindervaliden van het zwembad veilig en zelfstandig het bassin kunnen betreden. In veel situaties zijn mindervalide afhankelijk van hulp van personen, en het is fantastisch als dit wordt geboden. Maar het is voor iedereen erg fijn als zij zichzelf kunnen redden. De MIVA’s bieden voor deze situatie een mooie uitkomst.

ONDERWATERLOOPBAND VOOR REVALIDATIE EN OEFENINGEN

Tot slot installeren wij een onderwaterloopband op de beweegbare bodem van het therapiezwembad in Abu Dhabi. Een onderwaterloopband zorgt voor een efficiënte training. Hij kan uiteraard in verschillende tempo’s worden ingesteld, en de patiënt hoeft niet aan het einde van de muur om te keren. Er kan volledig worden gefocust op het lopen en de oefeningen zelf. Onder water ben je natuurlijk haast gewichtloos, wat door de patiënt als prettig wordt ervaren.