andre kuipers

[WINACTIE] Maak een onvergetelijke reis naar de ruimte tijdens het ZwembadBranche-congres

Dit jaar komt er wel een erg bijzondere eregast als spreker naar het congres van de ZwembadBranche. Namelijk niemand minder dan astronaut André Kuipers!

André Kuipers vertelt graag over zijn ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn bijzondere reizen naar de ruimte. Hij wil zijn expertise binnen de ruimtevaart gebruiken om publiek te vertellen over welke toekomst wij ingaan, op onze eigen planeet en daarbuiten. “De fictie van vandaag is de wetenschap van morgen, mensen hebben geen idee wat er allemaal aankomt”. Voor de luisteraar een unieke ervaring, want hoe vaak kom je nou iemand tegen die in de ruimte is geweest? André neemt je voor een moment mee in deze wereld.

WINACTIE

Variopool en Varioplay hebben ook nog een leuk winactie. Wij geven namelijk 10 gesigneerde boeken weg tijdens het congres en degene die winnen mogen óók nog eens op de foto met André. Wil jij kans maken? Ga dan naar de LinkedIn-pagina van Varioplay en laat een reactie achter onder het berichtje over het ZwembadBranche-congres met André Kuipers.