Variopool naamgever grote zaal in De Kampanje

Naamsbekendheid ook lokaal verder uitbreiden

DEN HELDER. Theater de Kampanje heeft komend theaterseizoen een nieuwe partner, namelijk Variopool B.V. Daarmee is het bedrijf de nieuwe naamgever voor de grote zaal geworden. De grote zaal mag vanaf heden de naam ‘de Variopool-zaal’ dragen. Variopool is de opvolger van Den Helder Airport.

Het bedrijf is gevestigd in Oudkarspel en is de grootste speler en leverancier op het gebied van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Door dit partnerschap aan te gaan wordt de naam Variopool nog duidelijker op de kaart gezet in de regio. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en hebben zij wereldwijd al veel projecten geïnstalleerd. Bij Variopool B.V. vinden ze het belangrijk om een continue focus op innovatie te houden en om belangrijke ontwikkelingen in de branche in de gaten te houden en hier vervolgens op in te spelen.

De Kampanje heeft groot aanbod met prachtige shows

Ook zal theater De Kampanje in binnen- en buitenland onder de aandacht worden gebracht, doordat grote klanten worden meegebracht naar mooie shows die op het programma staan van het theater. Het nieuwe pand van theater de Kampanje is in oktober 2015 geopend en beschikt over meerdere zalen. De grootste theaterzaal is de Variopool-zaal met een capaciteit van 748 personen, dit is inclusief 2 balkons. Zonder de 2 balkons is de capaciteit 454 personen. Als kick-off van dit nieuwe partnerschap heeft Variopool afgelopen 17 mei al de show kunnen bijwonen van cabaretier Roué Verveer, die in de Variopool zaal optrad.

Maar dit is natuurlijk niet de enige cabaretier die hier optreed. Ook namen als Sara Kroos, Arjen Lubach en Youp van ’t Hek zullen binnenkort de revue passeren. De zaal zal niet enkel voor voorstellingen gebruikt worden maar ook voor evenementen als GameDay op 16 juni, TEDX Den Helder, zakelijke verhuur en diverse amateur- en schoolvoorstellingen. Variopool is trots om een bijdrage te leveren aan dit prachtige theater.

Fotografie: Allard van den Hoek