Bezoek Variopool op Nationale en Internationale beurzen

Variopool, Varioplay en Holland Aqua Sight bundelen hun krachten!

In het laatste gedeelte van dit jaar staan de grote beurzen weer voor de deur. Ook onze teams zullen daar aanwezig zijn. We starten op 9 oktober in Utrecht met onze aanwezigheid op de Zwembadbranchedag. Variopool en Varioplay staan daar naast elkaar met hun stands en vertellen we u graag over onze nieuwe innovaties en producten. U komt toch ook even een kijkje nemen? Onderaan deze pagina treft u een sfeerimpressie aan van de beurs van vorig jaar.

Beurzen in Stuttgart en Lyon

Daarna vertrekken we naar Stuttgart om daar deel te nemen aan de Interbad welke gehouden wordt van 23 tot 26 oktober. Deze Internationale beurs voor zwembaden, sauna en spa wordt georganiseerd door de German Association for the Recreational and Medicinal Bath Industry (DGfdB). Ze doen dit samen met de Mess Stuttgart en wordt gezien als één van de toonaangevende beurzen in de zwemindustrie. Variopool zal hier gezamenlijk staan met de collega’s van Holland Aqua Sight. U treft onze stand aan op 4B74.

In 2016 trok deze beurs maar liefst 14.000 bezoekers uit 72 landen. Iedereen was daar om de vele innovaties en vernieuwingen te bekijken van de 450 deelnemers. Om het bezoek ook voor u als relatie aantrekkelijk te maken kunt u bij ons toegangscodes opvragen door ons even een e-mail te sturen en uzelf dan online registreren.

De volgende stop is de Piscine Global

Nadat we deze beurs afgesloten hebben maken onze collega’s van Holland Aqua Sight zich op voor de Piscine Global in het mooie Lyon. Deze beurs wordt georganiseerd van 13 tot 16 november en komt u ons tegen op stand 5D125. De Piscine Global Europe is de grootste en de belangrijkste beurs voor zwembaden en welness. 24.000 professionals profiteren van de aanwezige kennis die over de gehele wereld rijkt. In 2016 bezochten maar liefst 17.876 bezoekers de beurs en werden er meer dan 100 journalisten welkom geheten. Met 1275 merken en zo’n 596 exposanten kunt u zich voorstellen dat dit een must go is voor iedereen in de industrie.

Ook voor deze beurs hebben we tickets beschikbaar. De codes voor deze tickets kunt u aanvragen via willem@hollandaquasight.com. Nadat u de code ontvangen heeft kunt u HIER registreren.